Ποιοι είμαστε

Η Beauty Business Consulting είναι μια συμβουλευτική εταιρία, που ειδικεύεται στην ανάπτυξη της εταιρικής ταυτότητας και των υπηρεσιών που προσφέρει ο κλάδος της ομορφιάς με άμεσο στόχο την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης, τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας λήψης καλύτερων και πιο αποτελεσματικών αποφάσεων και τέλος, την ελαχιστοποίηση ρίσκου.

Η χρόνια εμπειρία των καταξιωμένων στελεχών μας, οι οποίοι προέρχονται από τους τομείς του Business, της Επικοινωνίας, του Marketing, του Coaching, των Πωλήσεων και του Επιχειρείν υπό την επίβλεψη του Head Δημήτρη Κακλιά, Hair Expert και εμπνευστή του εγχειρήματος, είναι εδώ για να προσφέρει λύσεις, δράσεις, κατευθύνσεις μα πάνω απ’ όλα ένα συναρπαστικό path επιτυχίας μπροστά σε φαινομενικούς «κυκεώνες» που μπορεί να ξεκινούν από το «Η ομάδα μου δεν επικοινωνεί σωστά με τον πελάτη» και «Γιατί δεν κάνω πωλήσεις;» έως το «Θέλω να επεκτείνω το όνομα και τις υπηρεσίες μου σε όλη την Ελλάδα ή/και παγκόσμια, αλλά πως;!».

Η τεχνογνωσία, η εμπειρία, οι γνώσεις, η διορατικότητά που μας διακατέχει και πάνω απ’ όλα το πάθος μας για αυτό που κάνουμε θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας όχι μόνο για να απαντήσετε στα παραπάνω, αλλά και για να φτάσετε τις υπηρεσίες και το όνομά σας εκεί ακριβώς που ονειρεύεστε.

The sky is the limit... Μπορούμε, μαζί!

Τι κάνουμε

Αν κάτι γνωρίζουμε καλά είναι πως η έλλειψη της οργάνωσης, της γνώσης αλλά και της προσαρμοστικότητας στα νέα δεδομένα του επιχειρείν στον κλάδος της ομορφιάς μπορούν να αποβούν μοιραία για τον επιχειρηματία και κατ΄ επέκταση τον επαγγελματία, τον άνθρωπο, την ομάδα του, την επιχείρηση, τους πελάτες.

Κανείς δε ξεκινάει για να φτάσει στα μισά. Κανείς δε ξεκινάει με όραμα να… «μπει μέσα». Δυστυχώς, αυτό είναι κάτι που συναντάμε συχνά και κατά κύριο λόγο είναι το αποτέλεσμα των παραπάνω ελλείψεων.

Για τους λόγους αυτούς και με άμεσο στόχο να υποστηρίξουμε καθοριστικά και εφ’ όλης της ύλης τον επιχειρηματία-επαγγελματία αλλά και την ομάδα του, προσφέρουμε εξατομικευμένη εκπαίδευση πάνω στις εκάστοτε ανάγκες, μέσω σεμιναρίων με σκοπό όχι μόνο τη βελτίωση της φυσικής - ψηφιακής εικόνας του κλάδου, αλλά τη δημιουργία χώρων με ταυτότητα και υποστήριξη του επαγγελματία από το Α έως το Ω.

Γιατί Beauty Business Consulting;

Σταματάμε μόνο όταν γνωρίζουμε με πραγματικά δεδομένα ότι ο επιχειρηματίας αφιερώνεται ολοκληρωτικά στον τομέα του, έχοντας μεγιστοποιήσει το κέρδος του και αυξήσει την αναγνωρισιμότητα του φυσικά και διαδικτυακά.

Ξέρουμε ότι έχουμε πετύχει όταν έχουμε συμβάλει τα μέγιστα στη δημιουργία νέων και σωστών επαγγελματιών και υπαλλήλων. Τη στιγμή που ο κλάδος της ομορφιάς ανθίζει, η «τρύπα» της εκπαίδευσης είναι μεγάλη και εντός της «πέφτουν» καθημερινά πολλοί επαγγελματίες σε πράγματα που ενδεχομένως μοιάζουν απλά (επικοινωνία - social media - νομική υποστήριξη - καταμερισμός εργασιών - πωλήσεις προϊόντων κλπ).

Το ερώτημα που ερχόμαστε να κάνουμε εμείς και φυσικά να δώσουμε και την απάντηση, είναι ένα: Αν όλα αυτά είναι απλά, τότε γιατί κανείς δεν απλοποιεί;! Αν όλα αυτά είναι απλά, τότε γιατί δεν αποτυπώνονται σε νούμερα που μπορούν να προσφέρουν εξέλιξη, οικονομική ευμάρεια και άνεση;

Η αλήθεια είναι πως εκπαίδευση στοχευμένη στον κλάδος της ομορφιάς με τη δική μας εμπειρία, το πάθος και την τάση να αγκαλιάζουμε συνολικά τις ανάγκες, τη δύναμη και τις αδυναμίες του επιχειρηματία δεν υπήρχε… έως τώρα!

Το όραμα μας

Η δημιουργία νέων και επιτυχημένων επιχειρηματιών
που με τη σειρά τους θέλουν να προσφέρουν
τα φώτα τους στους νεότερους
και να συνεργαστούν μαζί μας
είναι το μεγαλύτερο κέρδος μας
και το παντοτινό μας όραμα.

Με βασικές μας αξίες το ήθος, το πάθος, τον επαγγελματισμό και τη δημιουργικότητα, όραμά μας είναι να εμπνεύσουμε αλλά και να υποστηρίξουμε έμπρακτα με χειροπιαστά εργαλεία και προσεγγίσεις τους επιχειρηματίες - επαγγελματίες ώστε να μεγιστοποιήσουν τη δυναμική τους στο 100%, να αυξήσουν σημαντικά το κέρδος και τη δημοτικότητά τους, να δημιουργήσουν καλύτερες και πιο ανθεκτικές ομάδες και να αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις σε πελάτες που πάντα θα επιστρέφουν.

Συνεργάσου μαζί μας!

Με όπλα μας την τεχνογνωσία,
την πολυετή μας εμπειρία στον κλάδο
και φυσικά το πάθος μας για να σας υποστηρίξουμε,
θα γίνουμε ο Νο.1 σύμμαχος σας!

Νιώθουμε την ανάγκη να προσφέρουμε, να δημιουργήσουμε και να υποστηρίξουμε τους επιχειρηματίες - επαγγελματίες κομμωτές/ιες να ανθίσουν στην πράξη, να μεγιστοποιήσουν τη δυναμική τους και να καλλιεργήσουν τις οργανωτικές/ηγετικές/επικοινωνιακές τους δεξιότητες, με σκοπό να βελτιώσουν την επαγγελματική τους ταυτότητα και να γίνουν ο καλύτερος εαυτός τους ως επιχειρηματίες, επαγγελματίες αλλά και άνθρωποι.