Δημήτρης Κακλιάς - Hair expert

Στο κομμωτήριο μου, στο Ίλιον, από το 2013 σας υποδεχόμαστε με τους συνεργάτες μου, σε ένα μοντέρνο και άνετο περιβάλλον, να σας προσφέρουμε τις πλέον ποιοτικές υπηρεσίες για τα μαλλιά και την ομορφιάς σας με την εξειδικευμένη περιποίηση που σας αξίζει.

Μια επίσκεψη στο κομμωτήριό μας αρκεί, για να γίνετε οι καλύτεροι πελάτες μας!

Καλύπτουμε τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών.

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, με γνώση της διαχρονικής εμφάνισης,  εμπειρία, πάθος, συνέπεια και επαγγελματισμό σας εγγυώμαστε άριστο αποτέλεσμα και απόλυτη ικανοποίησή.

Εμπιστευτείτε τις προτάσεις μας και αφεθείτε στα χέρια μας, για να αποκτήσετε μαλλιά που μαγνητίζουν, με το χρώμα, τη λάμψη και την υφή τους.

Επιλέξτε το στυλ χτενίσματος που ταιριάζει σε εσάς και τις ανάγκες σας.

Βαφή, κούρεμα, χτένισμα, ειδικές θεραπείες και σύγχρονες τεχνικές, είναι μόνο μερικές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής που σας προσφέρουμε.
Ρωτήστε την γνώμη μας και ελάτε να ενημερωθείτε και να γνωρίσετε από κοντά τα προϊόντα, τις διαδικασίες και τις μοναδικές τιμές.

 • Περιοδικό Beauty & Passion
  Εμπιστευτείτε την τεχνική κατάρτιση του Δημήτρη Κακλιά, θα σας προτείνει μέσα από τα trends της μόδας το στιλ που σας ταιριάζει.
  Περιοδικό Beauty & Passion
 • Ναταλία  Δραγούμη - Ηθοποιός
  Κάθε γυναίκα έχει ανάγκη να αλλάζει τα μαλλιά της. Της συστήνω ανεπιφύλακτα το κομμωτήριο του Δημήτρη.
  Ναταλία  Δραγούμη - Ηθοποιός
 • Γυναικεία ομάδα βόλεϊ ΑΕΚ
  Στα χέρια του καλύτερου και των αστεριών του, έγιναν θεές!
  Γυναικεία ομάδα βόλεϊ ΑΕΚ
 • Άννα Πήλιου
  Πριν λίγες ημέρες αγόρασα το Lampsis... Εκπληκτικό προϊόν!
  Άννα Πήλιου
 • Περιοδικό Ciao
  Ο Δημήτρης Κακλιάς προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κομμωτικής. Αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου και ενημερωμένου hair stylist.
  Περιοδικό Ciao